I forbindelse med Sportlørdag blev Fynske Idrætsforbunds initiativpris overrakt. Vinderen blev Team Odense Q talentudvikling, for deres arbejde med talentudviklingen i fynske pigefodbold, for deres resultater og ikke mindst for deres stjerneskoler, hvor man inviterer spillere fra andre klubber til træning.

Motiveringen for indstillingen lød:
Team Odense Q er opstået som følge af at TPI og Marinelyst lagde deres talentarbejde sammen. Samtidig lukkede OBs kvindeafdeling og spillerne blev en del af samarbejdet. Man havde en ambition om at forbedre elitearbejdet og talentudviklingen på pige/kvindesiden i Odense og blive en af landets bedste klubber.
Til grund for nomineringen ligger det stykke arbejde og det fodboldtilbud som TOQ, moderklubberne i Boldklubben Marienlyst og TPI, præsterer for deres ungdoms pigehold. Hertil kommer klubbens arbejde med at tilbyde træning og samarbejde med andre klubber på Fyn, samtidigt med en klar holdning til at ”pigerne skal spille i de klubber de kommer fra så længe som muligt, men de er velkommen til at gæste træne i TOQ”. En væsentlig årsag til nomineringen er også TOQ’s engagement i at afholde fodboldskoler (læs stjernespillerskoler) og træningslejre (læs sommercamp og teknikskole i efterårsferien), der alle involverer klubber på Fyn.
Man har gennem Bo Sundahls ihærdige arbejde påbegyndt i Marienlyst en klar rød tråd i sit talentarbejde, der handler om at tage udgangspunkt i den enkeltes niveau. Spillerne har hjemmeopgaver med ting de skal arbejde på individuelt. Man har et klart spilkoncept, der gennemsyrer alle holdene.
Man fører alle de rækker man spiller med i ikke mindst U18 elite rækken, hvor man i foregående sæson tilhørte bunden.
Man har pt. 10 spillere på pigelandsholdene.