Projekter

Aktuelle projekter

Herunder kan du læse om flg. igangværende projekter, og samtid få et overblik over, om det stadigt er muligt at komme med i projektet

1. Projektpuljen “Fynsk idræt i udvikling” (Der kan løbende sendes ansøgning ind til FI)
  2. Projektpuljen “Spræng rammerne” (Der kan løbende sendes ansøgning ind til FI)

Se projekterne der har fået økonomisk støtte fra projektpuljen i 2008-2015 længere nede

“Spræng rammerne”

Fynske Idrætsforbunds har dannet en pulje med navnet ”Spræng rammerne.” Som navnet på puljen siger, så tænkes der her på støtte til arrangementer, tiltag og nyskabelser, hvor der virkeligt er blevet ”tænkt ud af boksen”.

Fynske Idrætsforbunds kasserer Annie Nielsen der er initiativtager til oprettelsen siger; ” Disse midler skal bruges til at understøtte ting, hvor forbundet eller klubben siger, at det er der nok ikke mulighed for at gennemføre i vores regi p.g.a. mangel på penge til at sætte det i gang.” Annie Nielsen forsætter; ” Bestyrelsen ønsker, at det ikke er mangel på økonomi der sætter grænserne hver gang noget nyt skal afprøves – vi ønsker nytænkning og en afprøvning af de forskellige ideer. ” Annie fik bl.a. ideen i forbindelse med Odense Badminton Klub og OB bordtennis ’s fællesstævne, som i den grad var en ny måde at tænke afviklingen af turneringskampe på.

Det behøver heller ikke at være helt nye ideer der får støtte – det kan være man har set eller hørt en god idé som er afprøvet hos andre, men den kræver lidt justeringer og startpenge for at kunne gennemføres i egen klub – der vil man også kunne søge ”Spræng rammerne” om hjælp.

For at komme i betragtning skal man sende en beskrivelse af projektet, indeholdende et budget med anførelse af, hvor meget man selv betaler til projektets gennemførelse. (Det kan være kontanter, sponsorater, arbejdskraft m.m.)

Det gælder ikke om at have den mest forrykte idé til udviklingen af din idræt – men det hjælper – så brug vores ansøgningskema og vedhæft evt. yderligere beskrivelse samt budget og seneste godkente regnskab til vores sekretariat på flg. mailadresse; konsulent@fynske-if.dk

Der er ansøgningsfrist 1/4 og 1/10, læs mere i kommissoriet for puljen.

linje_deling

Projektpuljen “Fynsk idræt i udvikling”

Formål
I budgetterne for Fynske Idrætsforbund er der hvert år afsat et beløb, der kan søges til projekter. Puljen skal stimulere medlemmernes initiativer til nye aktiviteter og tiltag, der styrker og udvikler idrætten og forbundets vilkår på alle niveauer på Fyn.

Hvem kan søge puljen
Medlemmer af Fynske Idrætsforbund og deres klubber kan søge puljen.

Der kan gives tilskud til
Støtten kan gives til projekter inden for eliteidræt, udvikling af breddeidrætten, talentudvikling eller nye tiltag og indsatsområder til fremme af idrætten på Fyn. Der kan ikke forventes støtte til allerede eksisterende projekter.

Ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles 2 gange årligt 1/4 0g 1/10.

Praktiske oplysninger
Ansøgningen til puljen skal ske ved udfyldelse af ansøgningsskemaet, som kan hentes her…FI ansøgningsskema

Ansøgningerne skal sendes til:

Fynske Idrætsforbund
Stadionvej 50, opgang D
5200 Odense V

Eller vedhæftet som fil på mail til konsulent@fynske-if.dk

Beslutningsprocedure
Bestyrelsen behandler ansøgningerne 2 gange årligt og ansøgerne får svar på deres ansøgning til puljen umiddelbart efter den er behandlet af bestyrelsen.

Kommissoriet for projektpuljen kan ses på flg. link; Kommissorium for projektpuljen

Nederst på siden ses en liste over de projekter, der allerede har modtaget støtte fra puljen.

PROJEKTER STØTTET MED MIDLER FRA PULJEN “SPRÆNG RAMMERNE” I 2010-2015

Special Olympics i Svendborg – støtte til fodboldprojekt

Thurø Sejlklub – Opstart af krabbeklub

Odense Svømmeklub “Åben vand svømning – Fyn”.

Dansk Arbejder Idrætsforbund og Aarup gymnastikafdeling med projektet foreningsparkour.

Dansk Handicap Idræts-Forbund støtte til Sportsskole for voksne med psykisk udviklings hæmning

OB Bordtennis

2012:

Fyns Kegle Union – Støtte til skoleprojekt

Højby SGI – Støtte til airtrack

Kajakklubben Odin –  Støtte til Esben Østergaards deltagelse i U23 EM og træningslejr

2011:

Broby Bueskytteklub – Fynsk fællessamling med formålet at øge tilgangen til de fynske klubber

Vægtløfterklubben Kono – Påskeløkke projektet, et integrationsprojekt.

Konkurrence – kajak til brug for Odense Kajakklubs unge tallentfulde medlemmer.

Billard Unionen Fyn; Tøj til officiels ved EM i 3 Bande Carambole

DAI – Fyn – stavgangsprojekt i folkeskolen (Årup skole.)

Børne og voksen “låne-Speedwaycykel” til Fjeldsted speedway klub

Kraftcenter Odense (roning) Støtte til træningslejr for fynke ungdomsroer.

Støtte til OB Bordtennis for 2 ungdoms bordtennisspilles træningslejr i Kina.

Støtte til Cykling Odense til indkøb af 4 banecykler til nystartede 10 – 16 årrige drenge og piger.

Støtte til DHG håndbold til anlæg af en beach håndboldbane ved Dalumhallen.

H C Andersen Marathons nyskabelse “Etape – marathon.” (5 klubber modtog pengene.)

Fynske Idrætsforbund støttermulti-kunstgræsbane i Ringe
Yderligere oplysninger: Ole Larsen, formand, 62 27 19 75 / 24 88 62 88 .

Street soccer event på Odense Havn, Yderligere oplysninger på www.nepolo.dk